Hiske wil graag sushi bestellen op haar verjaardag maar mag dat niet van Jessie

Hiske wil graag sushi bestellen op haar verjaardag maar mag dat niet van Jessie

Hiske is bijna jarig en wil daarom graag sushi bestellen. Ik weet helemaal niet of we geld hebben voor sushi zegt Jessie als Christel en Hiske met hem overleggen. Volgens Christel kost het niet zoveel maar volgens Jessie is het boodschappengeld er al doorheen. Ik maak geen uitzondering in de financiën benadrukt hij stellig. En vertelt dat als er mensen hun zakgeld ervoor gebruiken, ze wel sushi kunnen bestellen. Het is niet dat ik het je niet gun, maar ik ben daar heel rationeel in legt Jessie uit. Wat later loopt Hiske boos weg. G*dverdomme zeg zegt ze boos. Dat beslissen ze niet voor mij. Ik wil dat zelf bepalen. Op het Utopia 2 terrein komt ze Adriaan tegen. Hij vindt dat de verjaardag van Hiske net zo leuk moet zijn als de verjaardag van de andere bewoners. Ik hoef het ook helemaal niet meer zegt Hiske in tranen. Laat mij maar even. Ik vind het gewoon k*t. Adriaan probeert haar te troosten en hij besluit om even een rondje met haar te lopen. Zal er uiteindelijk toch sushi komen op de verjaardag van Hiske?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *