Jessie wil een eenmalige witwasactie opzetten

Jessie wil een eenmalige witwasactie opzetten

Jens zit in de silo als Jessie binnen komt lopen. Hij vertelt dat hij het t-shirt van TeamJessie in de was gaat doen en dat Jens deze kan verdienen. Wij zijn natuurlijk bezig met het digitale zakgeld begint Jessie. We gaan een eenmalige witwasactie gedogen voegt hij eraan toe. Jens lijkt het niet helemaal te snappen. Mochten mensen nog privégeld hebben of zakgeld wat ze eigenlijk niet hebben, dan kunnen ze het eenmalig wit laten wassen gaat Jessie verder. Jens vraagt zich af wat de bewoners daaraan hebben. Mocht je nog zakgeld hebben dat je eigenlijk niet hebt, maar stiekem wel hebt, dan krijg je nu de mogelijkheid om het eenmalig bij je zakgeld te laten bijschrijven legt Jessie uit. Daarna is het strafbaar benadrukt hij. Over de consequenties besluit Jessie na te denken. Hij wil het plan uit gaan voeren maar gaan de rest van de bewoners eraan meewerken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *