De dieren zijn in Utopia 2 gearriveerd!

De dieren zijn in Utopia 2 gearriveerd!

De bewoners hebben gisteren had gewerkt om het dierenhok af te krijgen en vandaag komen dan eindelijk de dieren. Er rijdt een auto met trailer het terrein op. Laat maar los hoor zegt Mike vrolijk. Als de bewoners zich hebben voorgesteld, rijden de twee dames van de dieren de trailer richting het hok. De bewoners staan de klappen en te lachen van vreugde. Dit is echt leuk zegt Merel enthousiast. Bezoekster Roos complimenteert de bewoners met het gebouwde hok. De deur van de trailer gaat open en er lopen twee geiten en een zwijn naar buiten. Anna, Lucy en Katie onderzoeken hun hok en ze lijken het uiteindelijk prima te vinden. Over een tijdje komt er ook een geitje bij, want Lucy is zwanger. Wie zal er uiteindelijk voor de dieren gaan zorgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *