Adriaan is het niet eens met het gedrag van de groep tegenover de dieren

Adriaan is het niet eens met het gedrag van de groep tegenover de dieren

Vandaag zijn de dieren gearriveerd in Utopia 2 en Adriaan lijkt zich niet te kunnen vinden in het gedrag van de groep. Zo zijn veel bewoners de dieren aan het aaien en vinden ze ze lief. Dan ben je gigantisch hypocriet bezig zegt Adriaan tegen Merel. Het ene dier dat je niet ziet, interesseert je helemaal niets en het andere dier dat je wel ziet vind je lief. Eigenlijk aai je aan de ene kant een hond en schop je aan de andere kant een koe voegt hij eraan toe. Merel antwoordt dat ze de dieren in Utopia 2 wel een mooi leven kunnen geven. Alsnog ligt er wel kippenvlees in de koelkast en dat wordt als een malle gegeten gaat Adriaan verder. Als je zo’n dierenvriend bent moet je ook geen kippenvlees en eieren eten voegt hij eraan toe. Heeft Adriaan volgens jou gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 17:15

    Ik vind Adriaan een beetje losgeslagen daarin, Neem een voorbeeld aan Bas in Utopia 1, die was ook vega en Ruud ook. Toch waren zij ook dieren gek. Ruud met zijn kuikentje, Bender de stier en de mooie hanen. Bas met zijn eenden, ook de eieren die hij zelf m.b.v. apparaat heeft laten uitbroeden. Geweldig toch die deden toch ook niet moeilijk. Jammer dat Adriaan zo doorslaat en veel te veel met Jessie omgaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *