Jessie start een vergadering over het grote aantal B&B gasten wat komt

Jessie start een vergadering over het grote aantal B&B gasten wat komt

Jessie roept de bewoners bij elkaar voor een vergadering in de silo. Ook Timothy is hier graag bij, ondanks de ruzie die gisteren is ontstaan. Zodra iedereen aanwezig is opent Jessie de vergadering. Ik heet jullie welkom bij deze B&B-vergadering zegt hij. Het zit namelijk zo, we hebben vandaag vijf of zes B&B’ers voegt hij eraan toe. Dit is een record aantal B&B’ers voor de groep, dus moeten ze slim omgaan met hun ruimte. Nu er gisteren een matras nat is geworden, moeten de bewoners goed bijhouden welke matrassen er vrij zijn. Lotus en Mike hebben drie matrassen over en ook Brenda biedt er twee aan uit het huisje waarin zij slaapt. Timothy heeft ook nog een plekje over. Dus uiteindelijk komen ze er wel uit. Jens verzint nog een extra oplossing. Think in solutions zegt de nieuwste bewoner en hij kijkt naar Timothy. Dit kan Jessie wel waarderen. Timothy houdt zich daarna stil.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *