Merel is helemaal blij met post van het thuisfront

Merel is helemaal blij met post van het thuisfront

Shelley komt naar Merel toegelopen met haar handen achter haar rug. Merel, kan ik jou gelukkig maken vraagt Shelley aan haar mede bewoner. Merel heeft al snel het vermoeden dat ze post binnen heeft gekregen. Shelley haalt vervolgens de enveloppen tevoorschijn en Merel is ontzettend blij. Dankjewel Shell roept ze enthousiast. Merel loopt direct naar haar huisje en ze schrijft op een papiertje dat ze niet gestoord wil worden, met in het klein daaronder Bedankt voor je respect. Ze plakt het briefje op de deur van haar huisje. Niet veel later opent ze haar brieven en ze moet snel lachen. Het lijkt erop dat het thuisfront positief nieuws heeft voor haar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *