Jessie heeft maar liefst 600 euro bespaard met één telefoontje!

Jessie heeft maar liefst 600 euro bespaard met één telefoontje!

Een grote bestelling met bedrijfskleding is gedaan en vandaag komt de factuur hiervan binnen. Wanneer Jessie de factuur bekijkt schrikt hij. Hij print het uit en hij belt erachteraan. Hij had namelijk eerder een korting gekregen maar die is niet verrekend. Zodra hij het bedrijf opbelt, blijkt het om een foutje te gaan. Nu ze daarachter gekomen zijn, gaan ze het snel verrekenen. Hierdoor besparen de bewoners meer dan 600 euro. Wanneer Jessie met het nieuws de silo binnenloopt, roept Jens al snel dat de bewoners vanavond sushi kunnen bestellen. Jessie laat weten  dat hij via Brandon wist van de korting. Brandon is ook van alles op de hoogte zegt hij. Als je iets wil weten, moet je gewoon bij Brandon zijn eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 16:01

    Bedrijfskleding?? Wat voor bedrijfskleding?? Slaat toch ook helemaal nergens op. Als hij dat niet had besteld had er nog meer geld bespaard gebleven.

  2. Bo Lus at 10:01

    Je zal die Jessie maar als chef krijgen….ik zou snel op zoek gaan naar ander werk…wat een vervelende, bemoeizuchtige, kerel is dat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *