De groep komt bij elkaar om een samenleving protocol te bespreken

De groep komt bij elkaar om een samenleving protocol te bespreken

De bewoners verzamelen zich afgelopen avond in de silo om het samenleving protocol met elkaar te bespreken. Brandon staat voor de groep en neemt het protocol met de bewoners door. Er worden afspraken gemaakt over bijvoorbeeld de afwas en de schoonmaak. Brandon heeft alle taken onder de bewoners verdeelt in een rooster, waardoor elke bewoner een keer per week de afwas moet doen.De bewoners lijken het eens te zijn met de taakverdeling en bespreken ook de wekelijkse uitgaven. Brandon stelt bijvoorbeeld voor om alle benodigdheden voor persoonlijke hygiëne in een keer te bestellen, zodat de bewoners hier een voorraadje van hebben. Brandon licht ook toe dat hij het belangrijk vindt dat de dieren goed verzorgd worden. Ze spreken daarom af dat Lotus hun vaste verzorger wordt, maar dat alle bewoners uiteindelijk verantwoordelijk voor de dieren zullen zijn. Dit lijkt echter geen probleem te zijn, omdat alle bewoners nu al gek zijn op de nieuwe bewoners Katie, Lucy en Anna.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *