Lotus brengt de bewoners op de hoogte van bijzonderheden rondom de dieren in Utopia 2

Lotus brengt de bewoners op de hoogte van bijzonderheden rondom de dieren in Utopia 2

Aangezien Lotus de verzorger van dieren Katie, Lucy en Anna wordt, wil ze afgelopen avond graag het verhaal van de dieren met de bewoners delen. Ze vertelt bijvoorbeeld dat Katie veel aandacht nodig heeft en een beetje eigenwijs is. Ze is blij dat ze de dieren in Utopia 2 alle aandacht en liefde kunnen geven die ze verdienen. Ook brengt Lotus de bewoners op de hoogte van wat de dieren wel en niet mogen eten. Katie mag bijvoorbeeld absoluut geen aardappels en zoetigheid. Lotus heeft een voedingsschema en belangrijke informatie uitgeprint, die wordt opgehangen bij de hokken. Het geitje Lucy is zwanger en gaat over ongeveer een maand bevallen. De bewoners zijn hier erg enthousiast over en kunnen niet wachten totdat zij de baby’s kunnen verwelkomen. Wat vind jij ervan dat er dieren in de mini samenleving zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *