Hiske wordt al vroeg verrast op haar verjaardag

Hiske wordt al vroeg verrast op haar verjaardag

Het is vandaag Hiske haar verjaardag en dat wordt absoluut niet vergeten door haar vriendin Christel. Gisterochtend was dat nog anders. Toen liet Jessie weten dat Hiske geen speciale positie op haar verjaardag zou hebben en dus geen sushi zou krijgen, ondanks dat Hiske dat graag wilde. Christel laat het er niet bij zitten en maakt een ontbijtje voor haar vriendin. Ze staat vroeg op en is al snel in de keuken te vinden. Ze bakt een eitje, maakt een dienblad mooi op en zorgt ervoor dat ze het op bed naar Hiske brengt. De jarige bewoonster is verrast en is ontzettend blij dat haar verjaardag niet zomaar vergeten wordt. Ook Merel is er vroeg bij om de jarige te feliciteren.

Naast het compleet ontbijtje op bed dat ze van Christel heeft gekregen, komt nu ook Brenda langs met geweldig nieuws. Brenda loopt zingend het huisje binnen van de twee vrouwelijke bewoonsters die aan het ontbijten zijn. Christel zingt direct mee. Lang zal ze leven, lang zal ze leven zingen Brenda en Christel uit volle borst. Vervolgens overhandigt Brenda een stapel brieven aan Hiske. De jarige ontvangt ook post op haar verjaardag. Dank je wel voor de cadeautjes” schreeuwt Hiske uit van blijdschap. Wat zou Hiske nog meer te wachten staan vandaag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *