De gesprekken van Franny over haar onzekerheid werpen zijn vruchten af

De gesprekken van Franny over haar onzekerheid werpen zijn vruchten af

Franny heeft een goed gesprek gehad met verschillende mensen over haar onzekerheid. Zo heeft ze een cursus gekregen en zelfs met Christina Curry een goed gesprek gevoerd. En dat werpt zijn vruchten af. Wanneer het verliefde stelletje Timothy en Franny samen in bed liggen is ook Shelley aanwezig in het huisje. Franny laat nu duidelijk aan Timothy merken dat ze graag Shelley ook haar rust wil bieden en dat ze dus nu geen goed moment voor zichzelf hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *