Hiske ontvangt bezoek voor haar verjaardag

Hiske ontvangt bezoek voor haar verjaardag

Hiske blaast vandaag 35 kaarsjes uit en dat viert ze samen met haar familie. Nog voordat de familie de poorten van Utopia 2 betreedt, zoekt ze haar leukste kleding uit en mag ze in de make up bij Brenda. In de iglo zorgt  de vrouwelijke bewoonster dat Hiske er op haar best uit ziet. Een moment later wanneer Hiske bij de poort is, verwelkomt ze vier familieleden.  Later op de dag zal ook haar moeder langskomen.

Terwijl Hiske een rondleiding geeft aan haar bezoek, zitten de meeste bewoners warm in de silo. Zo ook Shelley en Jens. Wanneer Shelley zit, komt Jens op haar schoot zitten. De vrouwelijke bewoonster omarmt de nieuwkomer en knuffelt hem. Jens lijkt het fijn te vinden. Wanneer er een bezoeker een praatje met Jens gaat maken, laat Shelley hem los en biedt ze hem aan om daar te zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *