Gerrit en Adriaan krijgen een knock out-demonstratie van Kyokan Martial Arts

Gerrit en Adriaan krijgen een knock out-demonstratie van Kyokan Martial Arts

De poorten van Utopia 2 gaan open voor Kyokan Martial Arts. De trainer, Marc de Reus, gaat Gerrit en Adriaan een knock out demonstratie geven. De twee mannelijke bewoners gaan namelijk 26 januari tegen elkaar boksen, maar weten nog niet hoe het is om knock out te gaan. De trainer nodigt samen met twee leerlingen de bewoners uit om dit te ervaren. Wanneer de bewoners omstebeurten onder handen worden genomen, merken velen al dat het best heftig kan zijn. Zo moet Jens bij zijn beurt al snel op de grond zitten om weer bij te komen onder begeleiding van Marc en zijn twee leerlingen. Wanneer hij het bij Adriaan en Gerrit doet, lijkt het erop dat de twee minder lang de tijd nodig hebben om bij te komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *