Jessie en Mike hebben een discussie over de merchandise

Jessie en Mike hebben een discussie over de merchandise

Mike loopt over het Utopia 2 terrein met een pet en Jessie vraagt zich af hoe hij aan deze pet komt. Van Merel antwoordt Mike. Jessie lijkt hier een beetje geïrriteerd over te zijn en besluit Merel om uitleg te vragen. Merel zit in de silo en legt aan Jessie uit dat Mike graag een pet van haar WRTW lijn wilde hebben, ook al is er nog geen logo op gedrukt. Merel beschikt namelijk niet zelf over het logo en moet daarom gedrukt worden door haar leverancier. Volgens Jessie is het niet verstandig dat Mike de pet nu al draagt dit omdat het logo alleen op de pet gedrukt kan worden als de stof nog schoon is. Jessie wil graag afspraken maken over de samples die de bewoners bestellen. Hij vindt het niet nodig dat er bijvoorbeeld drie petjes als samples worden besteld maar dit lijkt Mike niet helemaal te begrijpen. Hij ziet er geen kwaad in dat hij nu een onbedrukt petje draagt en Jessie probeert hem uit te leggen dat een petje zonder bedrukking niet als promotie kan werken. Helaas lijkt Mike niet helemaal te begrijpen wat Jessie bedoelt. Waarom ben je zo opstandig, Mike? vraagt Jessie zich op het einde van het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *