Merel maakt een vlog over de eerdere demonstratie van de martial arts trainer

Merel maakt een vlog over de eerdere demonstratie van de martial arts trainer

Merel wil graag verhaal halen bij Gerrit en Adriaan. De twee bewoners hebben namelijk vandaag een demonstratie gekregen van een martial arts trainer. Ze kregen te zien hoe het is om knockout te gaan maar weten ook hoe het nu voelt. Wanneer Merel Adriaan wil interviewen voor haar vlog, lijkt Adriaan in eerste instantie te weigeren We gaan hem heel spontaan doen begint Merel. Je weet toch dat ik daar niet van houdt houdt Adriaan vol. Na een aantal pogingen wil ook Adriaan meewerken. We hebben een KO-les gehad begint Merel haar vlog. Gerrit, ik zag dat jij vaker bent gaan wankelen. Hoe komt dat? vraagt Merel. Gerrit geeft snel antwoord en legt uit dat hij vaker de demonstratie onderging.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *