De mannen in Utopia 2 worden afgemat terwijl de vrouwen van een wijntje genieten

De mannen in Utopia 2 worden afgemat terwijl de vrouwen van een wijntje genieten

Merel heeft een verrassing voor de mannelijke bewoners. Ze vlogt erover en begint hard te lachen. Ze heeft alle vrouwen uitgenodigd om te komen zitten op het zelfgefabriceerde terrasje. Ze heeft planten erbij gezet en wijn opgehaald. De vrouwen moeten hier zitten met een zonnebril op. Zo meteen komen Dennis en Ronnie zegt Merel in haar vlogcamera. Brandon hoort dit van een afstandje en vraagt zich af wat er gaat gebeuren. De vrouwen gaan straks kijken hoe de mannen een Marine Experience gaan meemaken. Een stevige training. Merel schenkt alvast wijn in voor de vrouwen. Wanneer de twee mannen het terrein opkomen, beginnen ze fel. Twee minuten, alle mannen! Hoe zullen de mannen zich houden en het doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *