Hoe de  Marine Experience verlopen is lees je terug in dit bericht

Hoe de Marine Experience verlopen is lees je terug in dit bericht

Merel heeft de Marine Experience uitgenodigd om de mannelijke bewoners af te matten. Wanneer ze binnengekomen zijn, doen bijna alle mannen mee aan de training. Alleen Adriaan en Mike lijken er geen zin in te hebben en Erik mag de andere mannen commando’s geven. De vrouwen kijken toe. Schiet op! Omhoog roept één van de instructeurs. Dertig stuks voegt de andere eraan toe. Het lijkt erop dat de mannelijke bewoners het heel zwaar hebben. Wanneer ze de eenpersoons opdrachten hebben gedaan, is het tijd voor de groepsopdracht. Ze moeten met z’n allen een grote band optillen en verplaatsen en later zelfs stenen verplaatsen als team. De vrouwen genieten van de hardwerkende mannen. Een moment later moet ook Hiske, de jarige job naar voren komen. Omdat ze jarig is spelen de instructeurs erop in. De mannen moeten al trainende een verjaardagslied zingen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *