Jessie vindt dat er een noodzakelijke investering gedaan moet worden

Jessie vindt dat er een noodzakelijke investering gedaan moet worden

Jessie loopt over het Utopia 2 terrein en maakt zich ergens druk om. Er is namelijk een grote hoeveelheid boodschappen gedaan, maar de bewoners hebben op dit moment nog geen vriezer om het voedsel in te bewaren. Dit baart hem grote zorgen, zeker nu er twee evenementen op de stoep staan. Hij vindt het vooral zonde als ze voedsel weg moeten gooien. Hij informeert bij enkele mede bewoners of er al gekeken is naar een vrieskist. Er moet nu een vriezer komen gaat Jessie verder. Zal de vriezer er nog voor het weekend komen? Deze investering brengt uiteindelijk ook weer geld op…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 15:26

    Als je het zondag nodig hebt kun je de boodschappen ook buiten opbergenonu heb je geen vriezer nodig.Wie dramt weer door Jessie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *