Brenda, Hiske en Merel willen de vriendschap tussen Jessie en Mike lijmen en starten een interventie

Brenda, Hiske en Merel willen de vriendschap tussen Jessie en Mike lijmen en starten een interventie

De afgelopen dagen zijn Jessie en Mike behoorlijk fel tegen elkaar geweest. Er zijn flinke discussies ontstaan. Ook de vrouwen hebben dit opgemerkt. Brenda, Hiske en Merel vindt dat het tijd is voor een interventie. Ze willen dat de twee hun vriendschap weer opnieuw opbouwen. Een bouwer kan niet zonder financiële man, die twee moeten hoe dan ook gaan samenwerken voor de opbouw van Utopia zegt Merel. De vrouwen besluiten als eerste Jessie apart te nemen. Merel vraagt aan Jessie wat precies de knelpunten zijn. Volgens Jessie wordt Mike heel erg beïnvloed door Lotus. Zij ligt al een tijdje met Jessie in de clinch en steekt Mike hiermee aan. Samen met Jessie bespreken ze vervolgens wat zijn knelpunten zijn. Ik hoop dat dit echt gaat helpen voegt hij er nog aan toe.

Na het gesprek met Jessie neemt Brenda Mike apart. Brenda legt uit wat ze precies van plan is. Dus ik heb je hulp nodig geeft ze aan. Mike geeft aan dat hij absoluut niet één op één met Jessie wil gaan praten. Waar loop jij persoonlijk tegen aan vraagt ze hem. Mike vindt dat Jessie zijn benadering anders kan en dat hij geen goede prioriteiten stelt. Hij wil wel, maar hij weet niet waar hij over praat gaat hij verder.

Brenda vraagt nog iets later aan Gerrit of hij Mike naar de Mongoolse tent toe wil lokken. Gerrit stemt in en steekt de kachel in de Mongoolse tent alvast aan. Wat later lopen Gerrit en Mike naar de Mongoolse tent toe waar Hiske en Jessie op hen zitten te wachten. Als de mannen voor de deur staan, heeft Mike direct door dat Jessie in de tent zit. Hij laat weten niet in te zijn voor een geforceerd gesprek. Jessie komt naar buiten lopen om tegen Mike te zeggen dat hij hier ook niks vanaf wist. Uiteindelijk zijn Jessie en Mike het erover eens dat een geforceerd gesprek geen zin heeft. De intentie is goed, maar we komen er zelf wel uit zegt Mike. Brenda bekijkt dit van de positieve kant en is blij dat de mannen het in ieder geval ergens over eens zijn. Jessie en Mike spreken uiteindelijk af om vanmiddag even samen te gaan zitten en een gesprek te voeren. Wordt vervolgd dus…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *