Een muziekuitgever wil met Lotus een liedje opnemen in de studio

Een muziekuitgever wil met Lotus een liedje opnemen in de studio

De poorten van de mini samenleving gaan open en er komen twee mannen binnen lopen. We zijn op zoek naar Lotus zeggen ze tegen Jessie. De mannen stellen zich als Bobby en Leon voor en lopen samen met Lotus naar de silo toe. Bobby vertelt dat hij muziekuitgever is en dat het hem een leuk idee lijkt als Lotus samen met Leon een liedje opneemt in de studio. Misschien kunnen we het wel uitbrengen of een label vinden gaat hij verder. Lotus is super enthousiast en wil deze kans graag aanpakken. Ik zou dat geweldig vinden benadrukt ze. Bobby en Leon vragen of Lotus een klein optreden voor hen wil geven en dit wil ze maar al te graag doen. De mannen lijken van haar optreden te genieten. Het wordt hopelijk een groot succes zegt Bobby tevreden. Wordt dus vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *