Krijgen de bewoners uit Utopia 2 binnenkort bezoek van Wil Boszhard?

Krijgen de bewoners uit Utopia 2 binnenkort bezoek van Wil Boszhard?

De bewoners hebben een rustige dag in de mini samenleving. Brenda is in de iglo bezig met het knippen en verven van Franny haar haren en Gerrit heeft net zijn training met Andy Souwer erop zitten. Aan de andere kant van het Utopia 2 terrein zit Merel achter de computer in de silo als er een leuk filmpje binnenkomt op de mail. We hebben een e-mail van de moeder van Carlo Boszhard roept Merel enthousiast.  Ze roept enkele mede bewoners bij elkaar en speelt het filmpje af. Carlo Boszhard zijn moeder, Wil Boszhard, heeft een filmpje op Instagram geplaatst waarin ze vertelt dat ze fan is van de bewoners en dagelijks naar hen kijkt. Wel is ze van mening dat de bewoners iets aardiger tegen elkaar kunnen doen. Op de achtergrond horen ze Carlo hard lachen en de bewoners lachen met hem mee. Wil zegt in de videoboodschap dat als de bewoners wat liever tegen elkaar gaan doen, ze misschien wel een keer gezellig langskomt met haar zoon Carlo.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *