Jens bevraagt zijn mede bewoners over de verdere inrichting van de silo

Jens bevraagt zijn mede bewoners over de verdere inrichting van de silo

Vandaag wordt er hard gewerkt aan een trap naar de eerste verdieping van de silo. Jens heeft daarom besloten om een rondje over het Utopia 2 terrein te lopen en de bewoners te vragen naar hun ideeën over de inrichting. Wat zou jij daar willen hebben, boven op de eerste verdieping vraagt hij wanneer hij Lotus tegen komt. Een goede sportruimte antwoordt ze stellig. En legt uit dat ze graag een goede paaldans paal wil en denkt dat iedereen wel toe is aan een plek waar ze er hard tegenaan kunnen. Jens knikt maar vraagt zich ook af wat ze ervan zou vinden als de werkruimte op tijdelijke basis naar boven zou worden verplaatst. Ja, dat lijkt me ook wel wat zegt Lotus. Een ruimte voor werk en ontspanning voegt hij eraan toe. Wanneer Jens wat later in de caravan Merel naar haar plannen vraagt, vertelt ze dat ze graag op de eerste verdieping zou willen slapen. Franny denkt daarentegen aan een ruimte met een grote spiegel waar ze dansles kan gaan geven. Zullen de bewoners het met elkaar eens worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *