Jessie bereidt zich voor op de naderende Chinese markt

Jessie bereidt zich voor op de naderende Chinese markt

Zojuist is Patricia in Utopia 2 gearriveerd om de ingrediënten voor loempia’s te brengen. Deze zullen verkocht worden op de Chinese markt. Naast voedsel heeft de vrouw ook een Chinees pak meegebracht. Ik zal eerst even de kleding aantrekken zegt Jessie wanneer hij haar in de silo ontvangt. wat later komt hij weer binnen, gekleed in een rood pak. Ik zie jullie lachen maar ik kan het prima hebben grapt hij. Samen met Patricia bespreekt hij vervolgens de kostprijs, waarna ze beginnen aan het maken van de loempia’s.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *