Brandon ziet het wel zitten om Jens buiten te laten slapen

Brandon ziet het wel zitten om Jens buiten te laten slapen

Adriaan zit in de caravan wanneer Brandon binnen komt lopen. Ik heb een idee,  zegt de Brandon vrolijk. Als eerste zes bewoners hebben we gebikkeld. Wat hebben de afgelopen vier mensen niet hoeven doen hier wat wij wel hebben gedaan? Adriaan denkt even na en zegt dan dat dit het slapen buiten zou moeten zijn. Brandon knikt en geeft toe dat het nu erg koud buiten is, maar het erg leuk zou zijn om ze hiermee te confronteren. Dan zeggen we: welkom in Utopia 2, ga maar buiten slapen vanavond. Adriaan vindt het een leuk idee, maar heeft toch zijn twijfels. Ik ben er niet zo van om mensen dingen op te leggen, maar ik wil je wel helpen. Brandon knikt en vertelt dat hij het gaat voorstellen aan Jens, Jessie, Franny en Merel. En Lotus dan?,  vraagt Adriaan. Brandon denkt even na en stelt voor om in dat geval zes overlevingspakketjes te maken. Adriaan knikt, maar geeft aan nog steeds twijfels te hebben bij het idee. Anders doen we het alleen bij Jens, zegt Brandon even later. Hier gaat Adriaan mee akkoord. Oké, dan doen we het morgen met de intentie om van hem een echte vent te maken. Wat vind jij van het plan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 48    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *