Brandon denkt dat Shelley zich buiten gesloten voelt

Brandon denkt dat Shelley zich buiten gesloten voelt

Lotus, Franny en Brenda zitten in de silo wanneer Shelley ter sprake komt. Ik zie jullie eigenlijk nooit meer samen,  zegt Brenda. Lotus knikt en vertelt dat ze ook tegen de vrouwelijke bewoonster heeft gezegd dat ze de laatste tijd erg kortaf doet. Sinds het uit is met Gerrit is ze eigenlijk alleen maar met Adriaan. Franny knikt en zegt dat ze ook nooit meer hun huisje binnenkomt. Brenda kijkt verbaasd. Vreemd, je zou juist verwachten dat ze dan meer naar jullie zou optrekken. Lotus knikt en geeft aan dat ze ook niet weet waar het mee te maken heeft. Ze is heel afwezig de laatste tijd en het is zelfs een beetje awkward. Heel gek. Even later mengt ook Brandon zich in het gesprek. De mannelijke bewoner geeft aan dat Franny veel met Timothy is en Lotus met Mike. Misschien voelt ze zich buitengesloten en durft ze dat niet te zeggen. Lotus knikt. Het zal wel, ik weet het allemaal niet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *