Hiske en Timothy hebben een aanvaring over de markt

Hiske en Timothy hebben een aanvaring over de markt

Timothy zit achter de laptop wanneer Franny langsloopt. Kijk eens hoeveel stenthouders we hebben, zegt hij terwijl hij naar de formulieren op tafel wijst. Het zijn er maar zes. De mannelijke bewoner kan zijn ogen niet geloven en besluit direct verhaal te halen bij Hiske, die verantwoordelijk is voor de organisatie van de markt. De vrouwelijke bewoonster lijkt zijn vraag op zijn zachtst gezegd echter niet te waarderen. Ik bemoei me toch ook niet met jouw taken, zegt ze geïrriteerd. Het is net zoveel mijn markt als de jouwe, antwoordt de mannelijke bewoner kwaad. En als er iets niet goed geregeld wordt, word ook ik daarvoor aangekeken. Hiske is het er niet mee eens en legt uit dat er wel degelijk meer stenthouders zijn die komen, alleen hebben zij geen formulier ingeleverd. Je bent gewoon een irritant ventje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *