De ruzie tussen Hiske en Timothy gaat verder en er worden ook andere bewoners bij betrokken

De ruzie tussen Hiske en Timothy gaat verder en er worden ook andere bewoners bij betrokken

Franny zit in de silo wanneer Hiske binnen komt lopen. De vrouwelijke bewoonster vertelt dat Timothy klaagt bij Jessie over dat de communicatie tussen hen niet goed verloopt. Wat vind jij daarvan? Franny kijkt verbaasd en begrijpt niet waar ze het over heeft. Het gaat over het regelen van een dansgroep die aankomende zaterdag op het boksgala zou komen te staan. Wat hebben wij daarover gecommuniceerd? Franny antwoordt dat ze zoveel mogelijk contact zouden houden. Hiske knikt en voegt toe dat ze samen zouden kijken naar de mogelijkheden. Dan zitten we dus op één lijn, maar wordt het anders verkondigd. Erna loopt Franny richting de caravan om verhaal bij Timothy te halen. De mannelijke bewoner legt uit dat Hiske hem heeft verteld dat ze vandaag pas wist dat Franny geen dansgroep meer zou regelen, terwijl ze dit al veel eerder heeft gezegd. Ik kwam eigenlijk alleen maar voor je op. Wanneer het koppel even later Jessie tegenkomt, zegt ook hij dat Hiske vandaag pas heeft verteld dat Franny zich niet meer zou bezighouden met de dansgroep. Ik vond het al onbeschoft dat je er zo laat mee kwam. Timothy antwoordt dat Hiske meer om hulp zou moeten vragen. Ik denk dat zij zo heftig reageert, omdat ze weet dat ik gelijk heb. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 215    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *