Christel verblijd Gerrit met post

Christel verblijd Gerrit met post

Gerrit zat gister avond in de Mongoolse tent wanneer Christel binnenloopt. Het begint met Pieter, begint de vrouwelijke bewoonster geheimzinnig. En eindigt met… De mannelijke bewoner  denkt even na. Post, roept hij dan. De vrouwelijke bewoonster knikt en geeft hem een dikke knuffel. Het zijn er drie, veel plezier moppie. De mannelijke bewoner opent direct de brieven en er verschijnt al snel een grote glimlach op zijn gezicht. Wat zal er in de post staan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *