Adriaan kan niet wachten op de bokswedstrijd

Adriaan kan niet wachten op de bokswedstrijd

Bokstrainer René stond op deze nieuwe dag alweer vroeg op de stoep. Adriaan moest flink aan de slag. Overmorgen is het boksgala en samen zetten de mannen nog even de puntjes op de i. René legt Adriaan het een en ander uit over de bokswedstrijd. De jury beoordeelt je op een aantal punten namelijk aanvalsbereidheid, correcte treffers, techniek en tactiek legt hij uit. En geeft Adriaan een aantal tips en vertelt hem wat hij wel en niet moet doen zaterdag. Ik heb er zoveel zin in zegt Adriaan enthousiast. De bokstrainer vertelt hem ook nog erg trots te zijn op hem. Het was voor mij ook heel fijn om met je te werken gaat hij verder. Deze complimenten kan Adriaan in zijn zak steken, nu de beker nog. Zal Adriaan winnen zaterdag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *