Mike en Jessie praten hun onenigheid uit en begraven de strijdbijl

Mike en Jessie praten hun onenigheid uit en begraven de strijdbijl

Na een eerdere interventie van Brenda, waarin Mike aangaf niet één op één te willen praten met Jessie, lijkt het er dan toch van te komen. Met een warme kop thee zonderen de mannen zich af voor een goed gesprek. We hebben het veel te lang laten oplopen begint Jessie het gesprek. We houden allebei van Utopia en we willen allebei het beste voor Utopia voegt hij eraan toe. Jessie is bereid, zo lang hij niet van zijn principes af hoeft te stappen, een hele hoop water bij de wijn te doen. Dat is voor beiden denk ik reageert Mike hierop. En geeft verder aan dat hij Jessie zijn benadering soms vervelend vindt. De mannen bespreken daarna elkaars ergernissen van de afgelopen dagen en lijken beiden bereid te zijn om de strijdbijl te begraven. De twee willen meer gaan samenwerken. Zullen wij een vredesvuurtje aansteken? vraagt Jessie aan het eind van het gesprek. Mike lacht en stemt toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *