Shelley geeft toe dat ze een zwak blijft hebben voor Gerrit

Shelley geeft toe dat ze een zwak blijft hebben voor Gerrit

Gerrit en Shelley zijn al even uit elkaar. De twee hebben vandaag een gesprek samen over wat er zoal gebeurd is. Shelley geeft toe dat ze fout zat om tijdens de nominaties te verspreiden dat ze op Gerrit zou stemmen. Ik vind dat we nu wel goed met elkaar omgaan. Ik was in het begin erg boos geeft ze verder aan. Ik kan nu weer met je praten voegt ze eraan toe. Shelley vertelt daarna dat ze nog steeds veel om hem geeft. Ik neem niet zomaar een relatie benadrukt ze. Er is veel gebeurd tussen de twee de afgelopen weken. Het is gelopen zoals het gelopen is reageert Gerrit nuchter. Shelley is op haar beurt benieuwd hoe Gerrit het nu ziet. Gerrit laat weten steeds meer de neiging te hebben tot toenadering. Ik geef wel om je. Ik vind je nog steeds fantastisch vervolgt hij. Ik blijf gewoon een soort zwak voor je hebben geeft Shelley vervolgens toe. Zullen de twee toch weer bij elkaar komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *