Mike en Merel willen voorkomen dat Erik veel drank gaat drinken tijdens evenementen

Mike en Merel willen voorkomen dat Erik veel drank gaat drinken tijdens evenementen

Erik is een tijdje terug getest op zijn gezondheid. Hieruit is voortgekomen dat hij veel gezonder moet gaan leven. Zo kreeg hij het advies om te minderen of in z’n geheel te stoppen met het drinken van alcohol. Het minderen met alcohol gaat Erik redelijk goed af, toch lijkt hij meer moeite te hebben om niet tijdens de evenementen te drinken en dat baart Mike zorgen. Het volgende evenement op de agenda is het boksgala en Merel haar verjaardag en daarom besluit Mike samen met Merel een plan te bedenken zodat het zaterdag niet de spuigaten uit loopt. De bewoners zijn allemaal bereid hem te helpen maar willen niet zijn handje vasthouden tijdens de evenementen. Aangezien niet iedereen Erik kan controleren op zijn drankgebruik willen Merel en Mike een alcoholtest bestellen. Merel vindt het een goed idee maar wil Erik niet voor schut zetten. Het is geen steek in zijn rug benadrukt Mike. En legt uit dat het meer bedoeld is om Erik op zijn drankgebruik te attenderen. Wie weet drinkt hij helemaal geen druppel eindigt hij. Wat zal Erik van dit plan vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *