Jens wordt uitgedaagd om buiten te slapen

Jens wordt uitgedaagd om buiten te slapen

Jens zit in de silo wanneer Brandon binnen komt lopen. Heb je even? vraagt hij aan de nieuwste bewoner. Jens knikt en loopt mee naar buiten. Wat later lopen de twee mannen over het Utopia 2 terrein waar Adriaan hen al staat op te wachten. Jens, je hebt natuurlijk al een training gehad van mannen uit het leger begint Brandon. Maar als je een echte Utopiaan bent, is opgeven geen optie voegt hij eraan toe. En vertelt verder dat hij en Adriaan maandenlang buiten hebben moeten slapen. Daarom hebben we voor jou speciaal een stukje terrein afgezet waar je kunt gaan survivallen vervolgt hij. Jens kijkt het tweetal verbaasd aan. Maar toen was het veel warmer buiten roept hij. Zijn jullie gek? Ik ga echt niet buiten slapen benadrukt hij. Brandon lacht en zegt dat hij een uur de tijd krijgt om zijn slaapplek gereed te maken met behulp van de spullen die zij voor hem hebben verzameld. Als dit lukt, zal hij nog een cadeau krijgen wat de nachtrust comfortabeler zal maken. Kom op, het is maar één nachtje. It is Utopia life. Jens zucht diep. Kunnen we dit niet eind mei organiseren stelt hij voor. Hij ziet het echt niet zitten maar gaat uiteindelijk toch aan de slag. Zal het hem lukken zijn slaapplek op tijd gereed te maken? En gaat hij echt buiten slapen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *