Brenda en Brandon starten een weddenschap rondom Jens zijn uitdaging

Brenda en Brandon starten een weddenschap rondom Jens zijn uitdaging

Brenda en Brandon lopen over het terrein wanneer ze een idee oppert. Ik hoor Jens nu de hele tijd met zichzelf in discussie over of hij wel of niet buiten gaat slapen begint ze. Daarom heb ik iets leuks bedacht. En stelt vervolgens voor om een weddenschap op te zetten en hun eigen kantoor te openen. Dan laten we om de beurt iedereen langskomen om 2,50 euro zakgeld in te zetten voor de weddenschap voegt ze eraan toe. Wat later heeft het tweetal zich in het huisje gesetteld met pen en papier. Denk jij dat Jens het vanavond vol gaat houden vraagt Brenda wanneer Christel binnenkomt. Christel knikt. Hij houdt het vol, maar hij gaat wel huilen voegt ze eraan toe. Wanneer Timothy dezelfde vraag wordt gesteld, zegt hij dat Jens het wel gaat doorstaan als hij het echt wil. Ook Franny heeft er vertrouwen in. Mike en Lotus denken daarentegen dat Jens het niet gaat doen. Wat denk jij dat Jens gaat beslissen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *