De bewoners uit Utopia 2 krijgen een les zwaardvechten van een Viking

De bewoners uit Utopia 2 krijgen een les zwaardvechten van een Viking

Terwijl de bewoners bezig zijn met hun alledaagse bezigheden komt er een opvallende verschijning binnenlopen. Ik ben Mishael de Joodse Viking stelt de brede man met een lange gevlochten baard zich voor. En vertelt verder dat hij zwaardvechter is van beroep en dat hij de bewoners hier een lesje in komt geven. Bij een zwaardvecht lesje horen natuurlijk ook zwaarden en die haalt de Viking dan al snel om de beurt uit zijn tas. Hiermee heeft hij direct de aandacht. Wanneer alle bewoners een zwaard hebben volgen ze Mishael in zijn stappen en bewegingen. De bewoners hebben het zwaardvechten uiteindelijk redelijk snel onder de knie. Het ging er gezellig aan toe!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *