Jessie vindt dat Franny teveel aan Timothy vast hangt en gaat er het gesprek over aan

Jessie vindt dat Franny teveel aan Timothy vast hangt en gaat er het gesprek over aan

Franny zit in haar huisje wanneer Jessie komt binnenlopen. Wat is er aan de hand vraagt hij aan haar. Ik weet het niet, ik wil gewoon slapen antwoordt Franny. En legt uit dat ze meer dingen in de mini samenleving wil doen in plaats van alleen maar dansen. Mag ik eerlijk zijn zegt Jessie dan. Hij legt daarna uit dat het volgens hem te maken heeft met Timothy, aan wie ze veel vast hangt. Wanneer jij iets regelt, krijgt hij vervolgens de credits. Waarom begin je niet eens met een eigen project? Franny knikt maar geeft wel aan dat ze niet weet wat ze dan wil doen. Wat ik nu doe, vind ik eigenlijk wel prima voegt ze eraan toe. Wat later komt Timothy binnen. Het gaat weer over ons zegt ze geïrriteerd. Dat we altijd bij elkaar zijn. Timothy schiet direct in de verdediging en vertelt dat hij helemaal niet met zijn vriendin bezig is momenteel, omdat hij werkt aan de kistjes. En al zou ze de hele tijd bij mij zitten, so what? Het is toch niet jullie business. Ik heb hier geen zin in. Jessie knikt, maar zegt dat hij recent nog had aangegeven dat Franny meer waardering moet krijgen voor de dingen die ze doet. Ik zit hier met goedbedoelde adviezen en nu heb jij er geen zin in en moet ik weg? Kwaad loopt hij naar buiten. Wordt vervolgt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *