Timothy vindt dat Jessie zich niet met andermans zaken moet bemoeien

Timothy vindt dat Jessie zich niet met andermans zaken moet bemoeien

Zojuist hebben Jessie en Timothy een aanvaring gehad dit omdat Jessie aan Franny heeft voorgesteld om eens wat vaker eigen projecten te beginnen. Volgens hem hangt Franny te erg aan haar vriend Timothy. Wat later loopt Jessie over het Utopia 2 terrein wanneer Timothy aan komt lopen. Waarom zegt Franny continu dat jij en anderen zeggen dat we te veel samen zijn? Het is niet jullie f*cking business zegt Timothy. Jessie knikt en legt uit dat hij vindt dat Franny eens op eigen benen leert te staan en haar vleugels gaat spreiden. Wie zegt dat wij dat niet samen kunnen doen en dat het fout is wat we doen antwoordt Timothy kwaad. Steek je neus niet in andermans zaken. F*ck jou, man voegt hij eraan toe. Jessie reageert kalm en vraagt zich af waar hij bang voor is. Ben je bang dat ze straks bij je weggaat als ze haar eigen vleugels spreidt? Is dit jouw wil die ik hoor of die van haar? Denk er maar eens over na eindigt hij.

Niet veel later loopt Franny over het Utopia 2 terrein als ze Jessie tegen komt. Franny loopt over het Utopia 2 terrein wanneer ze Jessie tegen het lijf loopt. Weet je wat het is Franny begint Jessie. Ik wil je gewoon een advies meegeven. Je moet gewoon eens over de drempel stappen en meer je eigen ding doen. Franny knikt maar legt uit dat iedereen dagelijks naar haar toekomt met de mededeling dat ze te veel met Timothy doet. Ik vind het gewoon chill wat ik nu doe benadrukt ze. Jessie zegt dat chill wel binnen de comfort zone valt. Als je eruit stapt, kan je jezelf ontpoppen tot wat je echt bent. Dat zijn de mooiste ervaringen. Ik bedoel het echt goed benadrukt hij. De twee geven elkaar daarna een high five en lopen verder. Heeft Jessie volgens jullie gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *