Timothy voelt zich jaloers als hij Jessie en Franny samen ziet

Timothy voelt zich jaloers als hij Jessie en Franny samen ziet

Franny en Timothy zitten in het huisje na de aanvaring met Jessie. Hij zei wel dat jullie hebben besproken dat ik meer op mijn eigen benen moet gaat staan begint Franny. Timothy knikt en zegt dat hij heeft aangegeven dat hij de enige is die haar stimuleert om dingen te doen. Wat gaat er gebeuren als ik alleen nog aan mijn kistjes ga werken en niet meer naar je omkijk? Gaat er dan een hele andere Franny komen? Franny is even stil maar schudt dan haar hoofd. Jessie denkt van wel gaat Timothy verder. Ik wil best eens proberen om je volledig los te laten maar ik denk niet dat het de juiste keuze is. Wat wil je zelf? vraagt Franny. Timothy legt uit dat hij bij haar wil zijn en wil dat het tweetal zich goed ontwikkelt en leuke concepten neerzet. Maar als Jessie zegt dat ik ervoor zorg dat jij je vleugels niet spreidt, dan flip ik. Franny knikt en zegt dat het nergens op slaat. Wat later geeft Timothy toe dat hij jaloers wordt als hij Jessie met Franny ziet praten. Hij is een stoker en ik weet dat hij dan op je inpraat. Daar heb ik geen zin in benadrukt hij. Franny knikt en vraagt zich af waarom Jessie zo met hen bezig is. Geen idee antwoordt Timothy. Ik ga niks meer tegen hem zeggen en ik hoop dat jij dat ook niet meer doet. Franny heeft op haar beurt haar twijfels maar besluit Timothy te steunen. Hoe gaat dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 56    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *