De bewoners uit Utopia 2 krijgen binnenkort een nieuwe keuken!

De bewoners uit Utopia 2 krijgen binnenkort een nieuwe keuken!

Christel zit afgelopen avond achter de laptop wanneer haar oog op een e-mail valt. Vette shit! Iedereen bij elkaar roept ze uit. Jens loopt direct naar de deur om de anderen te halen. Wat later staat de hele groep rond de computer en leest Christel het bericht voor. Wij hebben onze uiterste best gedaan om een geschikte keuken voor jullie te vinden en dat is ons gelukt. Het is een keuken inclusief apparatuur en exclusief werkblad. We zouden ‘m morgenochtend rond 8 uur kunnen leveren. Wel moeten jullie genoeg handjes regelen om ‘m te installeren. De bewoners beginnen te juichen. En een vaatwasser! roept Adriaan blij uit. Hoe zal het uiteindelijke resultaat zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *