Brenda is boos op Shelley omdat ze iemand anders geregeld heeft voor de make-up tijdens het boksgala

Brenda is boos op Shelley omdat ze iemand anders geregeld heeft voor de make-up tijdens het boksgala

Brenda ligt afgelopen avond lekker op haar bed als Hiske plotseling haar huisje komt binnenlopen. Shelley had een aantal dagen geleden aan Brenda gevraagd of zij de make-up en het haar van de modellen wilde verzorgen tijdens het boksgala. Nu komt Hiske aan Brenda vertellen dat Shelley heeft geregeld dat iemand anders de make-up van de modellen komt doen. Brenda staat op. Moet ik nou altijd boos worden zucht ze. Ze is hier duidelijk niet blij mee en vindt het niet prettig dat Shelley dit niet met haar gecommuniceerd heeft. Wat later komt Shelley ook het huisje binnenlopen en Brenda confronteert haar direct. Shelley lijkt niet te begrijpen waarom Brenda zo boos op haar is. Brenda legt vervolgens uit dat ze boos is omdat Shelley in eerste instantie aan haar heeft gevraagd of ze de make-up van de modellen wilde doen en achteraf van andere bewoners moet horen dat er een andere visagiste is geregeld. Brenda laat daarom weten dat ze de haren van de modellen ook niet meer wil gaan doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *