Jens gaat toch buiten slapen op het Utopia 2 terrein

Jens gaat toch buiten slapen op het Utopia 2 terrein

Eerder gaven Brandon en Adriaan de opdracht aan Jens om buiten te slapen als onderdeel van zijn ontgroening. Afgelopen avond, uren later, bereidt de nieuwste bewoner zich erop voor.
Ga je buiten slapen? vraagt Mike wanneer hij Jens in de silo tegenkomt. Jens knikt en legt uit dat hij eerst nog even mee wil helpen met het klussen om flink moe te worden. Je bent helemaal loco antwoordt de Mike op zijn beurt. Jens lacht. Ach, één nachtje als onderdeel van mijn ontgroening. Dat kan toch wel voegt hij eraan toe. Zal Jens het volhouden in de kou?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *