De keuken is geleverd en Erik besluit hem meteen in elkaar te zetten

De keuken is geleverd en Erik besluit hem meteen in elkaar te zetten

Gisterenavond ontvingen de bewoners een e-mail met de mededeling dat er een geschikte keuken voor hen is gevonden en deze de volgende dag zou worden geleverd. Nu, uren later, worden de onderdelen binnengebracht. Als ik moet helpen, zeg je het maar, zegt Jessie tegen Erik terwijl ze de dozen in de silo zetten. De mannelijke bewoner knikt, maar geeft aan dat het slechts een kleine keuken is. Het stelt niets voor, joh. Erik besluit direct ermee aan de slag te gaan. Ben jij ook zo benieuwd naar het eindresultaat?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *