Jens heeft zijn ontgroening overleefd

Jens heeft zijn ontgroening overleefd

Als onderdeel van zijn ontgroening sliep Jens vannacht buiten in een hangmat. In eerste instantie zag de nieuwkomer dit plan niet zo zitten, maar is uiteindelijk toch de uitdaging aangegaan. ’s Ochtends vroeg komen Christel en Hiske bij hem buurten. Jens vertelt dat het een zware nacht was. Hij heeft last gehad van koude voeten, kwam slecht in slaap door alle geluidjes om zich heen en heeft erg last van zijn rug gehad. Alle vormen van paniek heb ik wel gehad vannacht, geeft hij aan. Gelukkig kan hij er wel om lachen. We zijn er nog! Ik hoop dat Brandon trots op mij is. Hiske geeft hem complimenten over zijn voltooide ontgroening. Dit kan Jens weer van zijn bucketlist afvinken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *