Hiske, Jens en Jessie vergaderen over de gang van zaken in de bv

Hiske, Jens en Jessie vergaderen over de gang van zaken in de bv

Zojuist zijn Hiske, Jens en Jessie bij elkaar gekomen om de gang van zaken in de bv te bespreken. Allereerst begint de vrouwelijke bewoonster over Franny en het feit dat ze alsnog gaat dansen tijdens het boksgala. Ik heb een meisje gevonden dat graag een dans met haar wil maken en vandaag komt ze langs. Jessie is blij om dit te horen en vertelt dat zijn gesprek gisteren dan niet voor niets is geweest.
Vervolgens vertelt Jessie dat er gisteren bier uit de bv is gedronken. Jij was erbij, heb je er wat van gezegd?, vraagt hij aan Jens. De nieuwkomer knikt, maar vertelt dat hij het lastig vond om het kliekje te stoppen. Ze zeiden dat er niks anders te drinken was en zo hard gewerkt hadden. Jessie knikt, maar vertelt dat het argument over hard werken in zijn ogen nergens op slaat.  Even later komen de evenementen aan bod. Jessie vertelt dat hij een lijst heeft gemaakt met alles wat ze aanbieden. Ook heeft hij nieuwe muntenlijsten gemaakt. Fijn, zegt Hiske. De vrouwelijke bewoonster vervolgt dat ze ook strooizout moeten regelen voor het aankomende weekend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *