Merel en Hiske praten over het gestolen bier

Merel en Hiske praten over het gestolen bier

Merel en Hiske lopen over het terrein wanneer Merel over gisterenavond begint. Er is dus bier gepikt en de blikjes zijn helemaal onderop verstopt, zegt ze. Maar heeft Erik bijvoorbeeld ook gedronken? Hiske knikt en vertelt dat ze net naar de mannelijke bewoner is gegaan om het hem te vragen. Oh mijn God, dat is echt erg,  zegt Merel. En wie hebben er nog meer gedronken? Hiske denkt na en vertelt dan dat het Mike en Lotus waren. Alle mensen die met de kistjes bezig waren, vonden dat ze wel een drankje verdienden. Merel kijkt verbaasd en geeft toe dat ze het best wel heftig vindt. We maken een afspraak met zijn allen en vervolgens wordt er drank gestolen. Daarbij is het zo goed verstopt dat in het geval Jessie het niet had ontdekt we er niet achter waren gekomen. Hiske vertelt dat ze laatst nog met Erik heeft gesproken waarbij ze het erover eens waren dat er niet meer doordeweeks gedronken moet worden. Ik heb zelfs nog met Mike gesproken over een alcoholtest om hem te helpen, reageert Merel. Dit is wel heel krom.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *