De bewoners houden een vergadering

De bewoners houden een vergadering

Zojuist zijn alle bewoners bij elkaar gekomen om te vergaderen. Alleen Lotus ligt nog in haar bed. Ik heb gevraagd of ik vandaag even mocht beginnen, vertelt Brenda wanneer iedereen rond de tafel zit. Zoals jullie misschien wel gezien hebben, zat ik gisteren in het dierenparadijsje om de dieren te schilderen. De vrouwelijke bewoonster legt uit dat ze het schilderij graag zou willen verkopen en hier al een leuk idee voor heeft bedacht. 25 procent van de opbrengst wil ik in het dierenparadijsje stoppen voor Katie om iets extra’s voor haar te maken. En de rest van het geld wil ik gebruiken voor brandhout.
Erna vertelt Brenda dat ze nog iets leuks heeft. Gisteren heeft Jens de challenge gekregen om in de hangmat te slapen waar we allemaal een weddenschap op hebben losgelaten. Aan jou dan ook de vraag Jens, heb je vannacht buiten geslapen De nieuwkomer knikt, waarna hij een daverend applaus krijgt. Brenda lacht en geeft aan dat alleen Brandon, Christel, Timothy, Franny en Jessie dachten dat hij het daadwerkelijk ging doen. Jens moet direct lachen. Nou, bedankt jongens.
Vervolgens begint Merel over de evenementen. Waar ik eerst over wil beginnen, is vandaag. De vrouwelijke bewoonster vertelt dat de plotter, kleding en laptop vanaf nu naar boven zullen verhuizen. Dat betekent ook dat we de silo gaan opruimen. Erna bespreekt Merel de draaiboeken voor zowel het boksgala als de markt. Even later begint Jessie over de voorraad van de bv. Wat spreken we nu af met betrekking tot dit onderwerp? Gisteren was er namelijk ook bier gedronken. Mike vertelt dat hij een sixpack had besteld en ze hier gisteren vijf blikjes van hebben gepakt. Oké, zullen we dan met elkaar afspreken dat we dat voortaan eerst overleggen of het gewoon niet meer doen?, zegt Jessie. Erik is het ermee eens, maar vindt wel dat in dat geval iedereen zich aan de afspraak moet houden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 56    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *