Timothy en Jessie hebben een goed gesprek over de aanvaring van gisteren

Timothy en Jessie hebben een goed gesprek over de aanvaring van gisteren

Jessie en Timothy bespreken de aanvaring van gisteren.

Timothy is pannenkoeken aan het bakken in de caravan wanneer Jessie binnen komt lopen. Het is gisteren niet helemaal gelopen zoals het had moeten lopen hè begint hij het gesprek. Wat vind je er zelf van? Timothy knikt en legt uit dat hij niet zo had moeten flippen. Je roept dingen waar je je niet mee moet bemoeien voegt hij eraan toe. Jessie legt op zijn beurt uit dat het ook geen verplichting was maar hij het wel goed bedoelde. Ik denk dat Franny nog een hele hoop passies zou kunnen ontdekken wanneer ze meer dingen gaat proberen. Ik vind dat je haar daarin moet stimuleren. Timothy zegt vervolgens dat hij dat al doet. Wat later begint Jessie over Timothy zijn houding. Hoe kan het dat het altijd zo uit de hand loopt met je? Timothy geeft aan dat hij dat soort uitbarstingen alleen maar bij Jessie heeft. Het komt omdat je je neus altijd in zaken steekt waar je ‘m niet hoort te steken. Jessie knikt maar legt uit dat het een goed bedoeld advies was. Ik hoop dat de dingen de volgende keer niet zo uit de hand lopen. Timothy laat weten dat hij het gek vindt dat de Jessie een mening heeft over zijn relatie, terwijl hij nooit met het koppel praat. Dat hoort niet, man benadrukt hij. Zal het nog goed komen tussen de twee?  Of barst binnenkort weer de bom?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *