Merel en Jessie vinden Mike tegenstrijdig

Merel en Jessie vinden Mike tegenstrijdig

Jessie staat in de caravan wanneer Merel binnen komt lopen. Mike is nu boos op mij begint Merel het gesprek. En legt uit dat ze de Mike laatst nog had gesproken over het feit dat hij twee alcoholtesten wil bestellen om te controleren dat Erik niet meer drinkt. En gisteren geeft hij hem gewoon een biertje omdat de blikjes al open waren voegt ze eraan toe. Jessie knikt en vindt het erg hypocriet. Het verhaal klopt niet benadrukt hij. Wat later loopt Jessie over het Utopia 2 terrein wanneer hij Mike tegen komt. Ik weet niet of je het wist maar ik ben al anderhalve week met Erik in gesprek over zijn drinkgedrag begint hij. Wellicht is het beter dat je het aan mij overlaat om hem te helpen. Mike haalt zijn schouders op. Ik ga hier even niet op in eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *