Merel past kleding speciaal voor haar naderende verjaardag

Merel past kleding speciaal voor haar naderende verjaardag

Yvonne komt langs in Utopia 2 om met Merel kleding te passen voor haar verjaardag. Merel wordt komende zondag namelijk 26 jaar. Natuurlijk hebben de kleren allemaal het welbekende panterprintje waar ze zo van houdt. Wat later komt Jessie naar de poort lopen. Lekker origineel printje, dat heb ik nog nooit eerder gezien. Hoe heet dat vraagt Jessie sarcastisch. Dat is de Merel print antwoordt ze trots. Let’s go zegt Merel vervolgens tegen Yvonne. De twee dames lopen samen naar haar huisje toe waar ze de kleren kan gaan passen. Eenmaal aangekomen bij het huisje komen de twee erachter dat het rek niet in het huisje gaat passen. Na wat nadenken besluiten ze dat het handiger is om het rekje buiten te laten staan. Merel bekijkt de kleding dat aan het rek hangt en is zichtbaar enthousiast over alle kleding. Zou Merel een mooie outfit uitgezocht hebben? We gaan het zondag zien!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 13:42

    Heeft ze daar wel geld voor dan? Maar waarschijnlijk wel want ze bespaard een hoop geld om haar eigen boodschappen niet te betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *