De dieren uit Utopia 2 hebben voortaan naambordjes

De dieren uit Utopia 2 hebben voortaan naambordjes

Brandon, Adriaan en Jens staan op de werkplaats wanneer Lotus aan komt lopen. Kijk eens zegt ze enthousiast terwijl ze drie gloednieuwe naambordjes in haar handen houdt. Op de bordjes staan de namen Katie, Lucie en Anna geschreven, inclusief een fotootje ernaast. Wat tof zegt Jens. Hun persoonlijkheid wordt zelfs weerspiegeld voegt hij eraan toe. Lotus knikt en loopt vervolgens naar het hok om de bordjes op te hangen. Wat zullen de dieren van hun naambordjes vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *